UUDENMAAN SAIRAALAPESULAN TILAUSJÄRJESTELMÄ VAIHTUU KERAVAN PESULAYKSIKÖN ASIAKKAILLE 19.11.2018

Palvellaksemme Teitä entistäkin paremmin otamme käyttöön 19.11.2018 nykyistä selkeämmän tekstiilien tilausjärjestelmän.

Mikä muuttuu?

1) Tilaukset

• Viikolla 46 (12-16.11.) toimitettavat tilaukset tehdään nykyisellä TK-netti tilausjärjestelmällä
  • Viikolla 47 (19-24.11.) toimitettavat tilaukset tehdään uudella TexPortal-tilausjärjestelmällä
    tiistaista 13.11. alkaen
  • Maanantaista 19.11. alkaen käytetään vain uutta järjestelmää, vanha järjestelmä ei
    ole enää toiminnassa.

2) Tunnukset

Osalla nykyisistä tilaajista tilausjärjestelmän tunnukset vaihtuvat. Olemme yhteydessä näihin käyttäjiin ennen järjestelmän käyttöönottoa.
Uusi tilausjärjestelmämme avataan ti 13.11. Pääset tutustumaan ja käyttämään uutta järjestelmää kotisivujemme kautta:

www.uudenmaansairaalapesula.fi/tilausjarjestelma/

Linkin takaa löydät myös käyttöohjeet ja opastusvideot (FI, EN, RU).
Ensimmäisessä kirjautumisikkunassa kysytään portaalitunnusta.
Portaalitunnukset ovat: 1= HUS, 2= Helsingin kaupunki ja 3=Muut asiakkaat

3) Laskutus

Poikkeuksellisesti marraskuu laskutetaan tilausjärjestelmän muutoksesta johtuen kahdessa osassa:

– 1-18.11. toimitetut tuotteet laskutetaan nykyisestä järjestelmästä
– 19.11. alkaen toimitetut tuotteet laskutetaan uudesta tilausjärjestelmästä