Tiedote verkkolaskutukseen siirtymisestä

TIEDOTE LASKUTUSOSOITTEEN MUUTOKSESTA Arvoisa yhteistyökumppanimme, Olemme ottaneet käyttöön uudet taloushallinnon ohjelmistot ja meillä on mahdollisuus vastaanottaa verkkolaskuja 13.6.2018 lähtien. Toivomme, että lähetätte laskunne ensisijaisesti verkkolaskuina. Verkkolaskuosoitteemme ovat: Lue lisää

Uudenmaan Sairaalapesula Oy:n toiminta-alue laajenee

Uudenmaan Sairaalapesula Oy on ostanut Kymenlaakson sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen konserniin kuuluvan Kastek Oy:n tekstiilihuollon liiketoiminnan. Kastek Oy:n tekstiilihuollon toiminnot siirtyivät USP:n hallintaan 1.1.2016 alkaen. Kastekin tekstiilihuollon toimipiste sijaitsee Kotkassa, jossa tekstiilihuollon palvelut jatkuvat edelleen huolimatta omistajanvaihdoksesta.

Avoimet ovet USP:ssa

Uudenmaan Sairaalapesula kutsui asiakkaansa tutustumaan pesulan toimintaan 15­­­­.-16.9.2015. Vieraiksemme saimme noin 200 henkilöä Uudenmaan alueelta. USP:n henkilökunta kiittää kaikkia tapahtumaan osallistuneita. Seuraava avointen ovien päivä järjestetään vuoden 2016 aikana.